#

Wellness

Voor veel mensen gaan de eisen van een baan veel verder dan de werkuren op kantoor met dagelijkse stress tot gevolg.

Tot rust komen gaat niet alleen over gemoedsrust of genieten van een hobby. Het is tegelijk een proces dat de effecten van stress op uw lichaam en geest vermindert. Daarom is het belangrijk om elke dag een korte periode in te lassen voor persoonlijke ontspanning.

Als u dagelijks met uitputting wordt geconfronteerd, dan biedt Ons moment u een plek waar u de dagelijkse sleur even kunt ontvluchten om uw persoonlijke batterij op te laden.

Contacteer ons vrijblijvend voor het beantwoorden van uw vragen of om een gepersonaliseerd arrangement uit te werken!

#

Maak gebruik van onze faciliteiten

Om een gezonde geest in een gezond lichaam te verkrijgen, bieden wij u – naast ontspanning en massage - een aantal extra faciliteiten. Onze prive-sauna en infrarood cabine zijn perfecte hulpmiddelen voor detoxprogramma's.

Daarnaast biedt onze privé wellness ook een selectie van hydrotherapie gebieden zoals een hammam en jacuzzi, die u in combinatie met een ontspannende massage kunt reserveren.

Ook onze relaxzones zijn ideale plaatsen om te herbronnen, te pauzeren of na te genieten van uw massage.

#

Hoe krijg ik meer energie en balans?

Wellness is een algeheel actief proces van bewust worden en keuzes maken in de richting van een gezond en bevredigend leven.

Ons moment is een nieuwe privé-wellness in Rosmeer die u niet alleen ontspanning, maar ook een aangename familiale sfeer aanbiedt om aan dit proces te werken.

Wij steunen u graag in het bereiken van uw persoonlijke ontspanning, meer vitaliteit en een gezonde geest in een gezond lichaam.