Massage als efficiënt hulpmiddel

#

Massage

Een ontspanningsmassage is een ware traktatie voor lichaam en geest en een van de oudste en gezondste manieren om te ontspannen.

Een massage is dus geen luxe, maar een echte noodzaak. Om je dagelijks goed te voelen en te kunnen functioneren is het belangrijk dat je regelmatig een moment van rust pakt.

Met een ontspanningsmassage herlaad je je batterijen en zeg je stress vaarwel.

Voor het behoud van de optimale hygiëne van onze praktijk, vragen wij iedereen om een warme douche te nemen voor de massage. Daar genieten ook meteen de spieren van!

#

Wat zijn de voordelen van een ontspanningsmassage?

Een ontspanningsmassage heeft vele voordelen: het maakt spieren soepeler, neemt spierkrampen weg, brengt de bloedsomloop op gang en zorgt voor de afvoer van vocht en afvalstoffen.

Met een massage geef je je immuunsysteem en weerstand ook een boost, wat ervoor zorgt dat je minder vaak ziek bent.

Met een ontspanningsmassage verminder je lichamelijke klachten, waardoor je je ook geestelijk weer goed voelt en andersom. Hoe jij je voelt, is namelijk onlosmakelijk verbonden met eventuele lichamelijke klachten.

Met een massage creëer je rust in je hoofd en lichaam en zorg je ervoor dat stress geen kans maakt.

#

Wat kan je verwachten van een ontspanningsmassage?

Bij het korte intakegesprek bespreek je samen met de masseur hoe de invulling van je behandeling eruit gaat zien. In de behandelruimte krijg je de privacy om je uit te kleden.

De massagetafel heeft een uitsparing voor je gelaat, zodat je comfortabel kan liggen en je je compleet kan concentreren op je ontspanning.

Afhankelijk van je gekozen massage worden er heerlijke etherische oliën gebruikt met voedende en activerende werkstoffen voor de huid.

Een ontspanningsmassage kun je al boeken vanaf 30 minuten, maar ook 60 minuten behoren tot de opties - voor als je echt toe bent aan een verwenmoment!

Geniet van rustgevende achtergrondmuziek en geef tijdens de massage vooral aan of de druk van de massage wat zachter of juist wat harder mag zijn.

Wij bieden naast massages voor het gehele lichaam ook deelmassages aan. Denk hierbij aan een rug-, schouder-, nek-, hoofd of voetmassage. Je kan dus specifiek kiezen welke zone van het lichaam de volledige aandacht krijgt.